Napközis tánctábor 2020 (10-16 éves korig)

Időpont: 2020. július 20-24. (minden nap 8 – 16 óráig)
Helyszín: Hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola – 3000 Hatvan, Kossuth tér 1.


Mindened a tánc? Kipróbálnád magad többféle stílusban is? Szeretnéd magad jól érezni egy kiváló csapatban? Akkor jelentkezz 2020-as nyári napközis tánctáboromba! Mindegy, hogy tanultál-e már valamilyen táncot, ha nincs semmilyen előképzettséged, akkor is szívesen látunk! A táborban tanult koreográfiák direkt úgy kerülnek összeállításra, hogy a kezdő és haladó táncosok egyaránt megtalálják benne a tudásszintjüknek megfelelő kihívást!


Amit kínálunk…

  • Remek társaság
  • 5 koreográfia megtanulása a tábor alatt
  • Szabadidős programok, társasjátékok
  • Napi 3x étkezés, ebéd az Udvarház Étteremben

Online jelentkezés

Az online jelentkezéshez, kérlek töltsd ki az alábbi űrlapot, töltsd fel az oldal alján a beszkennelt, vagy lefotózott ALÁÍRT szülői nyilatkozatot. Az űrlap kitöltéséről visszaigazoló e-mailt fogsz kapni.

(Szülői nyilatkozat letöltése itt!)

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

Ezek után a 11773391-00202776 bankszámlaszámra utaljátok át a tábor díját, azaz 20 000 Ft-ot. A banki átutalás megjegyzés rovatában tüntessétek fel a gyermek nevét, valamint a “Tánctábor 2020” szöveget. Az összeg beérkezését követően újabb visszaigazoló e-mailt fogok küldeni, mely tartalmazza a befizetést igazoló elektronikus számlát.

FIGYELEM! AZ ÁTUTALÁSOK FELDOLGOZÁSA NEM AUTOMATIKUSAN TÖRTÉNIK, ÍGY A VISSZAIGAZOLÁS ÉS A SZÁMLA AZ ÁTUTALÁS IDŐPONTJÁTÓL 24 ÓRÁN BELÜL FOG MEGÉRKEZNI!