Esküvői táncoktatás – Hatvan és környéke

Nincs is meghatóbb, mint amikor egy esküvőn az ifjú pár is ajándékkal kedveskedik vendégeinek! Lepd meg közönséged egy különleges és egyedi nyitótánccal, vagy pörgesd fel a bulit egy vidám koreográfiával! Legyen szó akár egy klasszikus keringőről, palotásról, vagy fülledt latin táncról, netán bulizós mixről, én segítek megvalósítani álmaitokat!
A mai napig több, mint 50 elégedett esküvős pár oktatását tudhatom magam mögött a legkülönfélébb stílusokban. Magánóráimon nem csak a koreográfia megtanítására fektetek nagy hangsúlyt, hanem arra is, hogy megtanuljatok harmonikusan, egymást érezve mozogni, és ezáltal minőségi táncos élményt nyújtsatok nézőiteknek.


Hogyan működik?

Az esküvői táncok személyre szabottak, így az oktatás magánórák formájában történik. Ezeken az alkalmakon csak Ti vesztek részt, így teljes figyelmet élveztek, hogy kifejezetten az egyedi igényekre tudjunk koncentrálni.

Mennyi idő megtanulni egy koreográfiát?

Ez elsősorban azon múlik, hogy mit szeretnétek táncolni. Viszonyítás képpen: egy klasszikus nyitótánc (pl. bécsi keringő) koreográfia megtanulása 8-10 alkalmat szokott igénybe venni. Ha ettől összetettebb dolgot szeretnétek, az ettől több időt is igénybe vehet.

Mennyibe kerül?

Egy alkalom (90 perc): 6 000 Ft / pár.
A zeneszerkesztést- vágást, valamint a helyszíni főpróbát (Hatvan 50 km-es körzetén belül) AJÁNDÉKBA kapjátok!

Egyáltalán nem tudok táncolni… biztos, hogy menni fog?

Igen. Pont ezért személyre szabott az oktatás! Nem mindenki egyformán tehetésges, de mindenkihez megvan az út! Aki sétálni megtanult, az táncolni is tud: minden csak gyakorlás kérdése!

Tetszik az ajánlat! Hogyan tovább?

Mindenek előtt beszéljünk meg egy személyes találkozót, hogy egyeztessük a részleteket! Ehhez nincs más dolgotok, mint kitölteni a lenti űrlapot, és telefonon felkereslek Benneteket!

A csillaggal (*) megjelölt mezők kitöltése kötelező.